Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Cabernet-Sauvignon

Sunt vinuri tinere albe și roșii, care se păstreaz în butoaie de stejar o perioadă de cel puțin trei luni. Vinurile din această categorie în Moldova se produc numai la ÎS CVC "Mileștii Mici".

Vinurile tinere produse la Mileștii Mici sunt deosebit de tonifiante și se memorizează pentru totdeauna. Vinurile albe se recomandă a fi servite răcite la temperatura de +10ºC…+12ºC, cele roșii – la temperatura camerei (+16ºC…+18ºC).

CABERNET-SAUVIGNON – vin sec roșu (produs din struguri de soiul Cabernet-Sauvignon), ce posedă o culoare rubinie, cu aromă intensă de șofran și prune uscate. Gust foarte intens, astringent, bine structurat, taninos, cu nuanțe de marochin. O excelentă asociere pentru carnea înăbușită, bucatele pregătite la gratar și cașcavalul de consistență tare.

Struguri: Cabernet – Sauvignon
Alcool: Min 9% vol
Zahăr: BORDELESA VIP_075L_135KG
Pluta: Agglomerate cork - sealing capsule