Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Sauvignon

Sunt vinuri tinere albe și roșii, care se păstrează în butoaie de stejar o perioadă de cel puțin trei luni. Vinurile din această categorie în Moldova se produc numai la ÎS CVC "Mileștii Mici".

Vinurile tinere produse la Mileștii Mici sunt deosebit de tonifiante și se memorizează pentru totdeauna. Vinurile albe se recomandă a fi servite răcite la temperatura de +10ºC…+12ºC, cele roșii – la temperatura camerei (+16ºC…+18ºC).

SAUVIGNON– vin sec alb (produs din strugurii de soiul Sauvignon), cu o culoare pai-deschis, un buchet fin, cu nuanțe de coacăză neagră și fructe de agriș. Datorită faptului că este un vin tânăr, posedă un gust foarte proaspăt și intens. Un vin ce prezintă o excelentă asociere pentru fructele de mare, legume, salate de fructe și cașcaval.

Struguri: Sauvignon
Alcool: Min 9% vol
Zahăr: BORDELESA VIP_075L_135KG
Pluta: Agglomerate cork - sealing capsule