Română (România)

Salile de Degustare

Vinuri si Bucate alese pentru oaspetii nostri dragi

Dupa ce au facut cunostinta cu frumusetile subterane, inclusiv si „Colectia de Aur” Milestii Mici, vizitatorii sunt invitati in Salile de Degustare. Vara ele bucura oaspetii cu  racoarea beciului, iarna – cu caldura focului palpaind in camin.

Ansamblul arhitectural imbina perfect cele trei componente universale – apa, piatra, foc, care se armonizeaza de minune cu vinurile si bucatele delicioase propuse pentru degustare.

Anturajul original este executat din pietre de mare, iluminate de lampile care creeaza o atmosfera placuta de vraja si sarm. Acvariile cu pestisori, sculpturile in forma de cascada si linistea tulburatoare lasa toate grijile si nevoile departe de acest taram de poveste.

Bucatele traditionale moldovenesti pregatite de bucatarii iscusiti satisfac dorintele celor mai capriciosi clienti, vegetarieni sau gurmanzi. Vinuri de inalta calitate albe, rosii  apreciate in concursurile nationale si internationale cu diplome si medalii pot fi degustate si servite alaturi de bucate alese impreuna cu familia, prietenii, partenerii de afaceri. Cantitatea buteliilor de vin si a bucatelor depind de doleantele si curiozitatea vizitatorilor. Succesul si calitatea inalta a deservirii este garantata tuturor.

Degustarea vinurilor se face conform anumitor reguli: de la alb la rosu, de la tanar la batran, de la sec la dulce, dupa care „finis coronat opus”, adica sfarsitul incoroneaza opera si vinul spumant isi spune dulce si stralucitor cuvantul. Doritorii sa procure vinurile care le-au placut indeosebi, au ocazia sa o faca in magazinul de firma al CVC „Milestiii Mici” .

Pentru a vizita galeriile subterane "Milestii Mici", este necesar de a face o rezervare din timp, la telefon sau e-mail. Aveti posibilitatea sa alegeti ziua si ora la care ati dori sa faceti excursia. Tot atunci se alege si meniul in care vi se propun anumite vinuri si bucate. Turul prin orasul vinicol subteran se face cu transportul clientilor (inaltimea autocarelor nu trebuie sa depaseasca 2,7 m), cu loc pentru ghid.

Excursia include vizita Magazinului-Muzeu, unde e posibila procurarea vinurilor "Milestii Mici".
IS CVC “Milestii Mici” este o zona non-fumatoare.
Temperatura in galeriile subterane este de +12...+14C.
Rezervarea excursiilor: tel +373 22 382-333, 382-336, mob.+37369500262 (sectia turism intern) sau e-mail: delegatie@mm.in.md
Achitarea in lei MDL - numerar, prin transfer sau cu card bancar.

PROGRAME DE DEGUSTARE

Tel/Fax: (+373 69) 500 262 (sectia turism intern)

Combinatul de Vinuri de Calitate "MILEȘTII MICI"

com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova, MD-6819

Tel.: +373 67 402 400 (sectia marketing)
Tel./Fax: +373 69 500 262 (sectia turism intern)
+373 22 382 777
Email: milestiimici@dnt.md
marketing@mm.in.md
delegatie@mm.in.md

Urmariti-ne pe facebook