Română (România)

Salile de Degustare

Vinuri si Bucate alese pentru oaspetii nostri dragi

Dupa ce au facut cunostinta cu frumusetile subterane, inclusiv si „Colectia de Aur” Milestii Mici, vizitatorii sunt invitati in Salile de Degustare. Vara ele bucura oaspetii cu  racoarea beciului, iarna – cu caldura focului palpaind in camin.

Ansamblul arhitectural imbina perfect cele trei componente universale – apa, piatra, foc, care se armonizeaza de minune cu vinurile si bucatele delicioase propuse pentru degustare.

Anturajul original este executat din pietre de mare, iluminate de lampile care creeaza o atmosfera placuta de vraja si sarm. Acvariile cu pestisori, sculpturile in forma de cascada si linistea tulburatoare lasa toate grijile si nevoile departe de acest taram de poveste.

Bucatele traditionale moldovenesti pregatite de bucatarii iscusiti satisfac dorintele celor mai capriciosi clienti, vegetarieni sau gurmanzi. Vinuri de inalta calitate albe, rosii  apreciate in concursurile nationale si internationale cu diplome si medalii pot fi degustate si servite alaturi de bucate alese impreuna cu familia, prietenii, partenerii de afaceri. Cantitatea buteliilor de vin si a bucatelor depind de doleantele si curiozitatea vizitatorilor. Succesul si calitatea inalta a deservirii este garantata tuturor.

Degustarea vinurilor se face conform anumitor reguli: de la alb la rosu, de la tanar la batran, de la sec la dulce, dupa care „finis coronat opus”, adica sfarsitul incoroneaza opera si vinul spumant isi spune dulce si stralucitor cuvantul. Doritorii sa procure vinurile care le-au placut indeosebi, au ocazia sa o faca in magazinul de firma al CVC „Milestiii Mici” .

Pentru a vizita galeriile subterane "Mileștii Mici", este necesar de a face o rezervare din timp, la telefon sau e-mail. Aveți posibilitatea să alegeți ziua și ora la care doriți să faceți excursia. Tot atunci se alege și meniul în care vi se propun anumite vinuri și bucate. Turul prin orașul vinicol subteran se face cu transportul clienților (înălțimea autocarelor nu trebuie să depășească 2,7 m), cu loc pentru ghid.

Excursia include vizita în Magazinul-Muzeu, unde e posibilă procurarea vinurilor "Mileștii Mici".
ÎS CVC “Mileștii Mici” este o zonă non-fumatoare.
Temperatura în galeriile subterane este de +12°C...+14°C.
Rezervarea excursiilor: tel.: +373 22 382-333, 382-336, mob.: +373 69500262 (secția turism intern) sau e-mail: turism@milestii-mici.md
Achitarea în lei MDL - numerar, prin transfer sau cu card bancar.

PROGRAME DE DEGUSTARE

Tel/Fax: (+373 69) 500 262 (sectia turism intern)