Română (România)

Oferta de Revelion!


Dragi Prieteni!

În ajunul sărbătorilor de iarnă ÎS CVC ”Mileștii Mici” Vă invită să petreceți cele mai frumoase momente ale anului care pleacă și să întîmpinați cu senzații nemaipomenite și voie bună anul care vine în cea mai mare cramă de vinuri din lume cu o ofertă specială de revelion!

Astfel, pentru a Vă satisface cele mai delicate dorințe gastronomice, Complexul de Degustare vine către Dumneavoastră cu un meniu de bucate și vinuri alese într-o combinație perfectă pentru o serbare de neuitat! Creați-Vă meniul și sărbătoarea după plac și noi vom face tot posibilul ca timpul petrecut în ineditele galerii subterane să Vă lase amprenta în memorie și suflet pentru mult timp înainte!

Excursia empatică, lăutarii maestroși și grija față de oaspeții noștri vin să Vă făureze clipe de neuitat care Vă vor încălzi în continuare viața de zi cu zi!Excursia este gratis pentru doritori, iar pentru grupurile mai mari de 15 persoane se oferă o ladă de vin spumant cadou!

Oferta de revelion este valabilă pentru grupe de la 2 la 50 de persoane, cu respectarea reglementărilor prevăzute de dispozițiile Comisiei pentru Situații Excepționale legate de infecția de coronavirus COVID-19.

Meniurile cu vinuri și bucate le puteți găsi atașate la mesaj. Rezervarea festivității poate fi făcută la următoarele date de contact:

Tel.: + 373 695 00 262 / +373 671 21 121

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

     Vă așteptăm cu mare drag și Vă urăm toate cele bune în noul an care vine!


Meniu de Revelion          Meniu de Vinuri