Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Trandafirul Moldovei 1986

Sunt vinuri de elită din "Colecția de Aur" Mileștii Mici, cea mai mare colecție de vinuri din lume (cca 1,5 mln butelii), înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness. În această categorie sunt prezentate vinuri de colecție albe și roșii de raritate în industria vinicolă din Republica Moldova. Aceste vinuri au o maturare dublă: se păstrează cel puțin 3 ani în budane de stejar, după care vinurile sunt îmbuteliate și maturate în butelii de sticlă iîn "Colecția de Aur" Mileștii Mici.

Depozitarea vinurilor în colecție datează din 1969 până în prezent. Fiecare butelie posedă un număr de inventar și o adnotare corespunzătoare care sunt dovada exclusivității vinurilor de colecție. Design-ul unic, ce imită original harta "orașelului vinicol subteran" a fost mentțonat cu diverse distincții la concursuri atât din țară, cât și peste hotarele ei.

TRANDAFIRUL MOLDOVEI 1986– vin de colectie licoros alb, cu o culoare aurie cu nuanțe profunde de roz-închis. Buchetul bogat, cu aromă puternică de gutui și petale de trandafir este reliefat de gustul dulce, tonic și catifelat. Postgustul de caramelă și miere farmecă iubitorii vinurilor de desert. Aceasta băutură înfrumusețează orice masă de sărbătoare, creând o atmosferă plăcută de confort. Vinul se combină reușit cu deserturile cremoase, înghețată cu fructe și diverse prăjituri.

Struguri: Traminer Alb și Traminer Roz
Alcool: Min 16 % vol. - 160 g/dm3
Zahăr: BORDELESA EUROPA_07L_125KG
Pluta: Natural cork, red wax