Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Trandafirul Moldovei 1986

Sunt vinuri de elita din cea mai mare colectie de vinuri din lume, "Colectia de Aur" Milestii Mici. In aceasta categorie sunt prezentate vinurile albe si rosii de raritate in industria vinicola din Moldova. Vinurile de colectie sunt vinuri care au o maturare dubla: de la 6 luni pana la cativa ani in budane de stejar, dupa care vinurile sunt imbuteliate si maturate in butelii in "Colectia de Aur" cel putin trei ani.

Depozitarea vinurilor in colectie dateaza din 1969 pana in prezent. Fiecare butelie poseda un numar de inventar si o adnotare corespunzatoare care sunt dovada exclusivitatii vinurilor de colectie. Design-ul unic, ce imita original harta "oraselului vinicol subteran" a fost mentionat cu diverse distinctii la concursuri atat din tara, cat si peste hotarele ei.

TRANDAFIRUL MOLDOVEI 1986– vin de colectie de desert alb, cu o culoare aurie cu nuante profunde de roz-inchis. Buchetul bogat, cu aroma puternica de gutui si petale de trandafir este reliefat de gustul dulce, tonic si catifelat. Postgustul de caramela si miere farmeca iubitorii vinurilor de desert. Aceasta bautura infrumuseteaza orice masa de sarbatoare, creand o atmosfera placuta de confort. Vinul se combina reusit cu deserturile cremoase, inghetata cu fructe si diverse prajituri.

Struguri: Traminer
Alcool: Min 16 % vol. - 160 g/dm3
Sticla: Bordelessa 0,7 l / 1,25 кg
Capac: Pluta naturala + ceara rosie

Combinatul de Vinuri de Calitate "MILEȘTII MICI"

com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova, MD-6819

Tel.: +373 67 402 400 (sectia marketing)
Tel./Fax: +373 69 500 262 (sectia turism intern)
+373 22 382 777
Email: milestiimici@dnt.md
marketing@mm.in.md
delegatie@mm.in.md

Urmariti-ne pe facebook