Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Roșu de Mileștii Mici 1987

Sunt vinuri de elita din cea mai mare colectie de vinuri din lume, "Colectia de Aur" Milestii Mici. In aceasta categorie sunt prezentate vinurile albe si rosii de raritate in industria vinicola din Moldova. Vinurile de colectie sunt vinuri care au o maturare dubla: de la 6 luni pana la cativa ani in budane de stejar, dupa care vinurile sunt imbuteliate si maturate in butelii in "Colectia de Aur" cel putin trei ani.

Depozitarea vinurilor in colectie dateaza din 1969 pana in prezent. Fiecare butelie poseda un numar de inventar si o adnotare corespunzatoare care sunt dovada exclusivitatii vinurilor de colectie. Design-ul unic, ce imita original harta "oraselului vinicol subteran" a fost mentionat cu diverse distinctii la concursuri atat din tara, cat si peste hotarele ei.

Roșu de Mileștii Mici 1987 – vin de colecţie sec roşu. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanţe de rodie şi se deosebeşte prin buchetul exotic cu aromă de coacăză, migdale şi violete. Gustul este puţin taninos şi astringent, dar se asociază perfect cu carnea de vită sau frigărui de miel.

Struguri: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Malbec
Alcool: Min 10,5% vol
Zahăr: BORDELESA EUROPA_07L_125KG
Pluta: Natural cork, red wax