Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Pastoral Mileștii Mici 1986

Sunt vinuri de elită din "Colecția de Aur" Mileștii Mici, cea mai mare colecție de vinuri din lume (cca 1,5 mln butelii), înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness. În această categorie sunt prezentate vinuri de colecție albe și roșii de raritate în industria vinicolă din Republica Moldova. Aceste vinuri au o maturare dublă: se păstrează cel puțin 3 ani în budane de stejar, după care vinurile sunt îmbuteliate și maturate în butelii de sticlă iîn "Colecția de Aur" Mileștii Mici.

Depozitarea vinurilor în colecție datează din 1969 până în prezent. Fiecare butelie posedă un număr de inventar și o adnotare corespunzătoare care sunt dovada exclusivității vinurilor de colecție. Design-ul unic, ce imită original harta "orașelului vinicol subteran" a fost mentțonat cu diverse distincții la concursuri atât din țară, cât și peste hotarele ei.

PASTORAL MILEȘTII MICI 1986– vin de colecție licoros roșu. Vinul are culoarea intensă a rodiei, un buchet plin, cu aromă de prune uscate și șofran. Gustul nobil, catifelat, cu nuanțe plăcute de ciocolată amară se asociază perfect cu finețea și extractivitatea vinului. În doze mici acest vin se recomandă pentru sporirea hemoglobinei în sânge. Pastoral este vinul bisericesc, care se servește la împărtășanie. Se asortează cu fructe și torte de ciocolată.

Struguri: Cabernet – Sauvignon
Alcool: Min 16 % vol. - 160 g/dm3
Zahăr: BORDELESA EUROPA_07L_125KG
Pluta: Natural cork, red wax