Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Muscat 2014

Sunt vinuri de elită din "Colecția de Aur" Mileștii Mici, cea mai mare colecție de vinuri din lume (cca 1,5 mln butelii), înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness. În această categorie sunt prezentate vinuri de colecție albe și roșii de raritate în industria vinicolă din Republica Moldova. Aceste vinuri au o maturare dublă: se păstrează cel puțin 3 ani în budane de stejar, după care vinurile sunt îmbuteliate și maturate în butelii de sticlă iîn "Colecția de Aur" Mileștii Mici.

Depozitarea vinurilor în colecție datează din 1969 până în prezent. Fiecare butelie posedă un număr de inventar și o adnotare corespunzătoare care sunt dovada exclusivității vinurilor de colecție. Design-ul unic, ce imită original harta "orașelului vinicol subteran" a fost mentțonat cu diverse distincții la concursuri atât din țară, cât și peste hotarele ei.

MUSCAT 2014 – vin de colecție sec alb, produs din strugurii de soiul Muscat. Vinul posedă o culoare galben-pai, cu nuanțe transparente-aurii. Buchetul intens cu aromă de muscat, se combină armonios cu gustul lejer și delicat al vinului. Numele acestui vin vorbește de la sine – este cu adevărat un vin "nobil". Se recomandaă a fi servit cu file de pui, gustări ușoare sau pește cu sos de smântână.

Struguri: Muscat
Alcool: Min 10% vol
Zahăr: BORDELESA EUROPA_075L_125KG
Pluta: Natural cork, red wax