Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Chardonnay 2013

Sunt vinuri de elită din "Colecția de Aur" Mileștii Mici, cea mai mare colecție de vinuri din lume (cca 1,5 mln butelii), înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness. În această categorie sunt prezentate vinuri de colecție albe și roșii de raritate în industria vinicolă din Republica Moldova. Aceste vinuri au o maturare dublă: se păstrează cel puțin 3 ani în budane de stejar, după care vinurile sunt îmbuteliate și maturate în butelii de sticlă iîn "Colecția de Aur" Mileștii Mici.

Depozitarea vinurilor în colecție datează din 1969 până în prezent. Fiecare butelie posedă un număr de inventar și o adnotare corespunzătoare care sunt dovada exclusivității vinurilor de colecție. Design-ul unic, ce imită original harta "orașelului vinicol subteran" a fost mentțonat cu diverse distincții la concursuri atât din țară, cât și peste hotarele ei.

CHARDONNAY 2013 – vin de colecție sec alb, produs din strugurii de soiul Chardonnay. Vinul posedă o culoare galben-pai, cu nuanțe verzui. Buchetul pronunțat cu nuanțe de soi este foarte specific acestui vin. Gustul picant, armonios, cu nuanțe lejer amărui se combină reușit cu salatele de legume, diferite sosuri și aperitive ușoare.

Struguri: Chardonnay
Alcool: Min 10% vol
Zahăr: BORDELESA EUROPA_075L_125KG
Pluta: Natural cork, red wax