Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Cabernet-Sauvignon 1987

Sunt vinuri de elită din "Colecția de Aur" Mileștii Mici, cea mai mare colecție de vinuri din lume (cca 1,5 mln butelii), înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness. În această categorie sunt prezentate vinuri de colecție albe și roșii de raritate în industria vinicolă din Republica Moldova. Aceste vinuri au o maturare dublă: se păstrează cel puțin 3 ani în budane de stejar, după care vinurile sunt îmbuteliate și maturate în butelii de sticlă iîn "Colecția de Aur" Mileștii Mici.

Depozitarea vinurilor în colecție datează din 1969 până în prezent. Fiecare butelie posedă un număr de inventar și o adnotare corespunzătoare care sunt dovada exclusivității vinurilor de colecție. Design-ul unic, ce imită original harta "orașelului vinicol subteran" a fost mentțonat cu diverse distincții la concursuri atât din țară, cât și peste hotarele ei.

CABERNET-SAUVIGNON 1987– vin de colecție sec roșu, produs din strugurii de soiul Cabernet-Sauvignon. Vinul posedă o culoare rubinie și este considerat, pe bună dreptate, "regele vinurilor roșii". Buchetul este plin, cu nuanțe de șofran și marochin, gustul extractiv și picant îți lasă gura pungă. Vinul se recomandă a fi servit cu bucatele complicate din carne roșie, cu gulașul unguresc, bucatele din vânat (mai ales căprioară) și la multe alte bucate calde din bucatăria națională moldovenească.

Struguri: Cabernet-Sauvignon
Alcool: Min 10% vol
Zahăr: BORDELESA EUROPA_07L_125KG
Pluta: Natural cork, red wax