Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Auriu 1986

Sunt vinuri de elită din "Colecția de Aur" Mileștii Mici, cea mai mare colecție de vinuri din lume (cca 1,5 mln butelii), înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness. În această categorie sunt prezentate vinuri de colecție albe și roșii de raritate în industria vinicolă din Republica Moldova. Aceste vinuri au o maturare dublă: se păstrează cel puțin 3 ani în budane de stejar, după care vinurile sunt îmbuteliate și maturate în butelii de sticlă iîn "Colecția de Aur" Mileștii Mici.

Depozitarea vinurilor în colecție datează din 1969 până în prezent. Fiecare butelie posedă un număr de inventar și o adnotare corespunzătoare care sunt dovada exclusivității vinurilor de colecție. Design-ul unic, ce imită original harta "orașelului vinicol subteran" a fost mentțonat cu diverse distincții la concursuri atât din țară, cât și peste hotarele ei.

AURIU 1986 – vin de colecție licoros alb. Vinul posedă o culoare aurie-închis. Aromă bogată de trandafir, gustul dulce, puțin tonic și catifelat satisface cele mai rafinate și mai delicate gusturi. Acest nectar ar completa excelent o masă de sărbătoare în compania celor dragi. Se recomandă a fi servit cu salatele dulci din fructe, diverse deserturi, cum ar fi sufleul de banane sau strudelul de mere.

Struguri: Traminer
Alcool: Min 16 % vol. - 160 g/dm3
Zahăr: BORDELESA EUROPA_07L_125KG
Pluta: Natural cork, red wax