Română (România)

Codru 1991

Perioada de maturare a acestor vinuri în budane de stejar variază de la șase luni până la câțiva ani. Vinuri de excepție, ca rezultat al maturării lor în buturi de stejar, acumulează o gamă largă de nuanțe gustative. Îmbutelierea se face înainte de comercializare.

Buteliile au un design excelent. Vinurile albe se recomandă a fi servite răcite la temperatura de +10ºC…+12ºC, cele roșii – la temperatura camerei (+16ºC…+18ºC).

Codru 1991 - vin sec roșu, produs din struguri de soiurile Cabernet-Sauvignon și Merlot. Vinul posedă o culoare rubinie. Cu arome de marochin este completat de gustul plin și corpolent al acestui vin. Se combină cu gulașurile consistente, cu carnea de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului.

Struguri: Cabernet – Sauvignon
Alcool: MIN_10,5_VOL
Zahăr: BORDELESA STORICA_0,75L_1,35KG
Pluta: Natural cork, red wax