Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Codru 1987

Sunt vinuri de elita din cea mai mare colectie de vinuri din lume, "Colectia de Aur" Milestii Mici. In aceasta categorie sunt prezentate vinurile albe si rosii de raritate in industria vinicola din Moldova. Vinurile de colectie sunt vinuri care au o maturare dubla: de la 6 luni pana la cativa ani in budane de stejar, dupa care vinurile sunt imbuteliate si maturate in butelii in "Colectia de Aur" cel putin trei ani.

Depozitarea vinurilor in colectie dateaza din 1969 pana in prezent. Fiecare butelie poseda un numar de inventar si o adnotare corespunzatoare care sunt dovada exclusivitatii vinurilor de colectie. Design-ul unic, ce imita original harta "oraselului vinicol subteran" a fost mentionat cu diverse distinctii la concursuri atat din tara, cat si peste hotarele ei.

CODRU 1987, 1989– vin de colectie sec rosu, produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon – 75% si Merlot – 25%. Vinul are o culoare rubinie cu nuante caramizii. Buchetul vinului este foarte complex, cu aroma de cirese amare si gust catifelat cu nuante amarui de sambure de visina. Vinul pune in valoare gustul bucatelor din carne alba in sos, al cascavalului "Chadder", gustul original al caruia se va accentua prin astringenta placuta a vinului.

Struguri: Cabernet-Sauvignon
Alcool: Min 10,5% vol
Sticla: Bordelessa 0,7 l / 1,25 кg
Capac: Pluta naturala + ceara rosie

Combinatul de Vinuri de Calitate "MILEȘTII MICI"

com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova, MD-6819

Tel.: +373 67 402 400 (sectia marketing)
Tel./Fax: +373 69 500 262 (sectia turism intern)
+373 22 382 777
Email: milestiimici@dnt.md
marketing@mm.in.md
delegatie@mm.in.md

Urmariti-ne pe facebook