Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Cahor-Ciumai 1986

Sunt vinuri de elita din cea mai mare colectie de vinuri din lume, "Colectia de Aur" Milestii Mici. In aceasta categorie sunt prezentate vinurile albe si rosii de raritate in industria vinicola din Moldova. Vinurile de colectie sunt vinuri care au o maturare dubla: de la 6 luni pana la cativa ani in budane de stejar, dupa care vinurile sunt imbuteliate si maturate in butelii in "Colectia de Aur" cel putin trei ani.

Depozitarea vinurilor in colectie dateaza din 1969 pana in prezent. Fiecare butelie poseda un numar de inventar si o adnotare corespunzatoare care sunt dovada exclusivitatii vinurilor de colectie. Design-ul unic, ce imita original harta "oraselului vinicol subteran" a fost mentionat cu diverse distinctii la concursuri atat din tara, cat si peste hotarele ei.

CAHOR-CIUMAI 1986– vin de colectie de desert rosu. Vinul are culoarea intensa a rodiei, un buchet plin, cu aroma de prune uscate si sofran. Gustul nobil, catifelat, cu nuante placute de ciocolata amara se asociaza perfect cu finetea si extractivitatea vinului. In doze mici acest vin se recomanda pentru sporirea hemoglobinei in sange. Cahor este vinul bisericesc, care se serveste la impartasanie. Este foarte bun cu fructe si torte de ciocolata.

Struguri: Cabernet – Sauvignon
Alcool: Min 16 % vol. - 160 g/dm3
Sticla: Bordelessa 0,7 l / 1,25 кg
Capac: Pluta naturala + ceara rosie

Combinatul de Vinuri de Calitate "MILEȘTII MICI"

com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova, MD-6819

Tel.: +373 67 402 400 (sectia marketing)
Tel./Fax: +373 69 500 262 (sectia turism intern)
+373 22 382 777
Email: milestiimici@dnt.md
marketing@mm.in.md
delegatie@mm.in.md

Urmariti-ne pe facebook