Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Cabernet 1986, 1987

Sunt vinuri de elita din cea mai mare colectie de vinuri din lume, "Colectia de Aur" Milestii Mici. In aceasta categorie sunt prezentate vinurile albe si rosii de raritate in industria vinicola din Moldova. Vinurile de colectie sunt vinuri care au o maturare dubla: de la 6 luni pana la cativa ani in budane de stejar, dupa care vinurile sunt imbuteliate si maturate in butelii in "Colectia de Aur" cel putin trei ani.

Depozitarea vinurilor in colectie dateaza din 1969 pana in prezent. Fiecare butelie poseda un numar de inventar si o adnotare corespunzatoare care sunt dovada exclusivitatii vinurilor de colectie. Design-ul unic, ce imita original harta "oraselului vinicol subteran" a fost mentionat cu diverse distinctii la concursuri atat din tara, cat si peste hotarele ei.

CABERNET 1986, 1987– vin de colectie sec rosu, produs din strugurii de soiul Cabernet-Sauvignon. Vinul poseda o culoare rubinie si este considerat, pe buna dreptate, "regele vinurilor rosii". Buchetul este plin, cu nuante de sofran si marochin, gustul extractiv si picant iti lasa gura punga. Vinul se recomanda a fi servit cu bucatele complicate din carne rosie, cu gulasul unguresc, bucatele din vanat (mai ales caprioara) si la multe alte bucate calde din carne din bucataria nationala moldoveneasca.

Struguri: Cabernet-Sauvignon
Alcool: Min 10% vol
Sticla: Bordelessa 0,7 l / 1,25 кg
Capac: Pluta naturala + ceara rosie

Combinatul de Vinuri de Calitate "MILEȘTII MICI"

com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova, MD-6819

Tel.: +373 67 402 400 (sectia marketing)
Tel./Fax: +373 69 500 262 (sectia turism intern)
+373 22 382 777
Email: milestiimici@dnt.md
marketing@mm.in.md
delegatie@mm.in.md

Urmariti-ne pe facebook