Română (România)

Catalog Productie

Vinuri alese pentru gusturi rafinate

Aligote 1989

Sunt vinuri de elita din "Colectia de Aur" Milestii Mici, cea mai mare colectie de vinuri din lume (cca 1,5 mln butelii), inregistrata in Cartea Recordurilor Guinness. In aceasta categorie sunt prezentate vinuri de colectie albe si rosii de raritate in industria vinicola din Republica Moldova. Aceste vinuri au o maturare dubla: se pastreaza cel putin 3 ani in budane de stejar, dupa care vinurile sunt imbuteliate si maturate in butelii de sticla in "Colectia de Aur" Milestii Mici.

Depozitarea vinurilor in colectie dateaza din 1969 pana in prezent. Fiecare butelie poseda un numar de inventar si o adnotare corespunzatoare care sunt dovada exclusivitatii vinurilor de colectie. Design-ul unic, ce imita original harta "oraselului vinicol subteran" a fost mentionat cu diverse distinctii la concursuri atat din tara, cat si peste hotarele ei.

ALIGOTE 1986– vin de colectie sec alb, produs din strugurii de soiul Aligote. Vinul poseda o culoare galben-pai, cu nuante verzui. Buchetul pronuntat cu nuante de soi este foarte specific acestui vin. Gustul picant, armonios, cu nuante lejer amarui se combina reusit cu salatele de legume, diferite sosuri si aperitive usoare.

Struguri: Aligote
Alcool: Min 10% vol
Sticla: Bordelessa 0,7 l / 1,25 кg
Capac: Pluta naturala + ceara rosie

Combinatul de Vinuri de Calitate "MILEȘTII MICI"

com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova, MD-6819

Tel.: +373 67 402 400 (sectia marketing)
Tel./Fax: +373 69 500 262 (sectia turism intern)
+373 22 382 777
Email: milestiimici@dnt.md
marketing@mm.in.md
delegatie@mm.in.md

Urmariti-ne pe facebook