English (UK)

Blog & Information

Comunicat de presă - Combinatul de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici” a prezentat vinurile din seria ”Allegro”

Combinatul de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici” a prezentat, vineri, 6 iulie, seria de vinuri cu IGP „Codru” - „Allegro”, din recolta anului 2017. Evenimentul exclusiv a fost primul organizat în Colecția de Aur de la „Mileștii Mici” înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness că fiind cea mai mare colecție de vinuri din lume.

Peste 100 de reprezentanți ai HoReCa, distribuitori în rețelele comerciale din țară, mass media și oaspeți de onoare au degustat, fiind ghidați de sommelierul Anastasia Sărătură, 7 vinuri din seria ”Allegro”: Riesling de Rhin, Sauvignon, Ilustrious, Rose, Merlot, Cabernet Sauvignon, Codru. Totodată, oaspeții s-au delectat cu gustări delicioase de la bucătarul-șef cu renume Petru Chicu. Atmosfera a fost completată cu notele unui cvartet de instrumentiști.

Programul evenimentului a inclus și o excursie deosebită în galeriile subterane de la Mileștii Mici, în care ghizii au povestit informații curioase despre locație.

Vinurile din seria nouă sunt deja în vânzare în magazinele de firmă "Mileștii Mici" și în alte rețele comerciale. Seria nouă "Allegro" continuă direcția de calitate a vinurilor sub semnătura "Mileștii Mici", devenite cartea de vizită a Moldovei.

Combinatul de Vinuri de Calitate "MILEȘTII MICI"

com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova, MD-6819

Tel.: +373 67 402 400 (sectia marketing)
Tel./Fax: +373 69 500 262 (sectia turism intern)
+373 22 382 777
Email: milestiimici@dnt.md
marketing@mm.in.md
delegatie@mm.in.md

Follow us on facebook