Cabernet

Cabernet

Sunt vinuri tinere albe si rosii, care se pastreaza in butoaie de stejar o perioada de cel putin trei luni. Vinurile din aceasta categorie in Moldova se produc numai la IS CVC "Milestii Mici".

Vinurile de consum curent produse la Milestii Mici sunt deosebit de tonifiante si se memorizeaza pentru totdeauna. Vinurile albe se recomanda a fi servite racite la temperatura de +12…+14ºC, cele rosii – la temperatura camerei (+18…+20ºC).

 

CABERNET– vin de consum curent sec rosu (produs din strugurii de soiul Cabernet-Sauvignon), ce poseda o culoare rubinie, cu aroma intensa de sofran si prune uscate. Gust foarte intens, astringent, bine structurat, taninos, cu nuante de marochin. O excelenta asociere pentru carnea inabusita, bucatele pregatite la gratar si cascavalul de consistenta tare.

Componenta : Cabernet – Sauvignon
Alcohol : Min 9 % vol.
Tipul buteliei/ greutatea brutto: : Bordelessa 0,75 l/ 1.35 кg
Pluta aglomerat – capsula
Indisponibil
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
X

Mesajul a fost trimis

În curând va vom contacta